Pronaime.al eshte nje platforme web-i, ne te cilen agjencite imobiliare mund te reklamojne dhe menaxhojne pronat e tyre. Ne kete platforme cdo informacion eshte i detajuar, i plote dhe ne nje vend te vetem, ku klientet mund te marrin te gjitha detajet qe kerkojne, per cdo prone qe jane te interesuar.

Ne Pronaime.al ne jemi mbeshtetes te transparences, dhe cdo gje qe ne bejme ka per qellim te rrise eficencen e tregut si per klientet e pronave ashtu edhe per reklamuesit.

Ne po e transformojme platformen tone ne rruge akoma me te medha: u japim klienteve informacionin e nevojshem, ndihmojne profesionistet e rrisin bizeneset e tyre nepermjet reklamimit ne faqen tone, jemi ne kontakt te vazhdueshem me cdo kerkese apo shqetesim tuajin.