f.a.q

Pse duhet t’ju interesojë të kërkoni në pronaime.al?
Pronaime.al eshte nje platforme web-i, ne te cilen agjencite imobiliare mund te reklamojne dhe menaxhojne pronat e tyre. Ne kete platforme cdo informacion eshte i detajuar, i plote dhe ne nje vend te vetem ku ju mund te merrni te gjithe informacionin e nevojshem qe kerkoni per cdo prone qe jeni te interesuar.

Si te kerkoni?
Pasi të keni hapur faqen e parë, ju mund të zgjidhni opsionin blerje ose shitje, duke klikuar mbi butonat përkatës. Më pas shkruani qytetin që ju dëshironi dhe filloni kërkimin duke vendosur cmimin min dhe max, llojin e pronës, dhe numrin e dhomave për pronën që jeni të interesuar. Shtypni butonin Kërko dhe do ju dalin të gjitha pronat me karakteristikat e zgjedhura nga ju.

Ndihmë mbi përdorimin e kërkimit të avancuar.
Ju duhet të plotësoni karakteristikat që dëshironi në fushat e caktuara nga ne, për llojin e pronës që ju po kërkoni, dhe pasi të shtypni butonin Kërko, do t’ju shfaqen të gjitha pronat që i përgjigjen kërkesave tuaja.

Si të rregjistroni kompaninë tuaj tek pronaime.al?
Mjafton të kontaktoni me ne nëpërmjet një e-maili në adresën tonë [email protected] dhe më pas ne ju krijojmë një account me username dhe password përkatës, të cilin më pas ju e përdorni si user për të kryer veprimet tuaja ne pronaime.al.

Si të kontaktoni me Agjencinë ose Agjentët imobiliarë?
Për cdo pronë ju do të gjeni në fund të përshkrimit të saj, një kartëvizitë online për agjencinë dhe agjentët imobiliare. Kjo do të thotë, se ju mund të kontaktoni nëpërmjet numrit të telefonit ose adresës së e-mailit të shfaqur për cdo agjent apo agjenci, në lidhje me pronën që ju dëshironi.

Për pyetje të tjera mund të na shkruani duke plotësuar formën e kontaktit.

Verifikim imazhi:

*